Vores ambition er at skabe en tryg hverdag med succeser får den enkelte. Den unge støttes til en selvstændig tilværelse via kontinuitet og genkendelighed.
Den enkelte ung vil i hverdagene have 1:1 støtte til at udføre sit ADL, herunder værelsesrengøring, maddag og tøjvask. Derudover vil der være en ugentlig samtale mellem den unge og dennes kontaktperson - et fortroligt rum, hvor gennemgang af dagbog, udviklingsplan og risikovurdering har et stort fokus.
Der afholdes husmøder hver anden uge, her vil initiativer fra de unge blive drøftet og de fastlagte aktiviteter præsenteres. I dette fællesskab opnår de unge indsigt i de forudsætninger, som de vil kunne præsenteres for senere i livet.
Der er individuelt tilrettelagt ugeskemaer, der ligeledes er visuelt understøttet, så den unge har et overblik over den struktur som hverdagen bærer præg af.
Fællesskab vægtes højt og den unge støttes i at etablere gode relationer både inde- og udenfor Pilagergaard. De støttes til at benytte sig af lokalområdets faciliteter og fritidsaktiviteter.
Efter aftale kan familie, venner og kærester altid komme på besøg.